Presentació

Ja toca! Arriben les festes de Nadal amb tota la joia que ens hem hagut de guardar els últims anys. Tenim tots i totes tantíssimes coses acumulades per celebrar que aquest llarg període de festes se'ns ha de quedar curt.

Deixam endarrere la contenció obligada d'altres anys per lliurar-nos durant les properes setma- nes a la diversió i el retrobament amb famílies i amics. Esper que aquestes pròximes dates estiguin plenes d'una alegria que ens començava a semblar esquiva. De motius per sortir als nostres carrers no en falten. Recuperam el mercat de Nadal, però enguany el traslladam a Sant Jordi, per animar encara més aquestes dates. I moltes més coses, que trobareu en aquestes pàgines.

En aquesta època de l'any és costum fer balanç, i enguany crec que podem dir que és molt positiu per a la majoria de la nostra ciutadania. També és cert que hi ha núvols que anuncien mal temps amb una guerra a Europa, una cosa que pensàvem que ja mai no tornaria. Però en les coses realment importants sabem que podem estar tranquils, comptam els uns amb els altres.

Hem donat prova de la nostra solidaritat, fins i tot per acollir en el nostre municipi els que ho perden tot per les bombes que cauen a Ucraïna, famílies que han pogut refer la seua vida des de la nostra estimada Casilla. Encara avui desbordam d'il·lusió i estam voltats de la millor gent per compartir-la. El saldo no podria ser més positiu i venen dies per celebrar-ho.

Bones festes i bon any!

Ángel Luis Guerrero Domínguez
Alcalde de Sant Josep de sa Talaia